July 15, 2008

❤ So Touch

Tersentuh plak ati aku ari ni ... x tau cam ne nak di gambarkannye ... Mula tu hati aku mendidih jugak dgn si dia ... tarik muka 14 ari ni, mane tak nye sejak 2 menjak ni ade aje yg tak kena ... rase nk marah aje dgn si dia ... aku siap bagi cenderahati kat dia, luahan perasaan yg aku taip ... siap aku gulung warkah tu n letak dlm box ... klau dia tak faham ape yg aku nak sampaikan ni tak tau lah aku...
Tapi, rase terharu plak ari ni ... sanggup dtg CC pagi2 dgn berujan semata2 nak minta maaf than, waktu ptg time aku dh balik umah dia siap tolong kemas kan CC ... sapu sampah, susun buku kat rak n kemas laci aku yg sememangnye dh berselerak... terkejut gak lah mase aku dtg CC mlm ni ... so touch dgn sikap dia mcm tuh ...
Aku tak faham lah dgn perasaan aku kat si dia .. kdg2 tu sayang sgt2 ... tp bile tercuit siket cepat sgt aku melenting ... tp, aku tau si dia tetap bersabar dgn karenah aku mcm nih ... tak penah pon si dia nak balas balik ... Aku harap perhubungan aku bersama si dia akan di berkati dan di redhai olehNya ... Amin

♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen Corat Coret Acik Wawa ♥

2 comments:

orangjahat said...

well that is the power of LOVE..

yang penting sabar..

those who master patients masters all.... paham?

.:: Affiz & Wawa ::. said...

yup .. betol tu ckp awk, yg penting sabar kan ...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Fully Design By Cik Rose Cute | For ADEK M@NJA 2013 ©| Best View: Google Chrome