July 4, 2010

❤ Ketiadaan MOOD


Terhimpit dgn rasa bersalah dekat mama di sebbkan ketiadaan mood pagi2 tadi ... Apesal aku xde mood pg tadi ea ...??

1. Coz aku terbangun lmbt, kesudahannya hubby g keja lmbt 1 jam
2. Coz enset aku bateri 'kong' x leh nk charge langsung, kesudahannya aku pinjam enset along
3. Coz aku tgh mencuba membetulkan enset, mak aku dh bising suoh balik (masa ni aku kat umah abg etok)
4. Bila aku masuk umah mak, keadaan yg bersepah ....

Langsung takde mood pagi2 ni bila balik umah mak ... klau aku takde mood, rase nak marah aje ... cian kat mama dh la kena siapkan keja umah coz tutik x nk tolong kemas , aku pon sekadar tolong menyapu kat dapur aje coz takde mood... soriii maaa sok adek tolong kemas umah ea ...??

♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen Corat Coret Acik Wawa ♥

2 comments:

Mohd Zharif said...

cian mak dia....klu xde mood biasala....smua keje pn mls wat....xpe...sabo2 k...ceriakan diri anda....

@DeKm@Nj@ said...

itu lah zariff... mood ni dtg dan pergi dalam sekelip mata jer kan...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Fully Design By Cik Rose Cute | For ADEK M@NJA 2013 ©| Best View: Google Chrome