January 25, 2008

.:: Dapat Yg Terbaik ...? ::.



Minggu lepas aku g berjalan ke Sg Chongkak dgn Affiz, Z , Ke'On & Samsul .... dh lama plan nak mandi kat Waterfall akhirnye tercapai jgk lah ... Aku sponsor BBQ n kek sempena Beshday Affiz ... Kek Blackforest beli kat Bee's ... Yummy2 ... mmg sedap kek tuh ... Mula tuh susah jgk nk ajak Affiz , dia x nak pegi coz maybe segan dgn member2 aku .. yerlah derang tu lebih kurang baya dgn aku je, so dia rasa kekok lah kan ... bila aku dh pujuk2 baru lah dia agree nak pegi ...
smpi kat Sg Congkak dlm tengah hr lah, perut pon dh lapar coz aku pon x sarapan lagik ... Affiz n Samsul tukang bakar ikan & ayam .. kitorang g mandi luh ... wah besh gile lah air kat situ lagi plak kitorg cari tmpt strategik yg takde org kacao .... hehehehe ...
Bila dh siap mkn semuanye kitorg semua g terjun sg lagi lah kan ... aku dgn affiz n derang berasingan plaknye ... x nak kacao daun kot ... huhuhhuhu ... besh gile lah ... tp lama2 mandi dgn affiz rasa tak sedap hati plak biarkn derang ... so aku decide nak join derang mandi skali lah kan ... tgh aku lompat2 kat batu .. pup!! tergolek sat aku kat tebing sg ... menjerit lah aku, bile affiz dgr aje aku m'jerit berlari dia dpt kan aku ... hehehe so touch ... tq sayang ...
Hari pon dh petang so kitorang decide nak balik dah ... tgh bersiap kemas2 khemah ade plak sekumpuln mak nyah baru smpi kat sebelah port kitorang ... huhuhuhu, mmg wallah lah nyah2 semuanye kat situ... dgn x tau malunye slamber batak tukau baju kat situ n berkemban pki tuala smpi kt pangkal paha ... Affiz ape lagilah giat dia mengusik ... Tp yg klakarnye, mase kitorg balik dah lalu kt tepi derang bleh plak sorg nyah ni .. mengangkang kat sebatang kayu balak kat situ sambil posing2 maut ... perghhhh x tahan ... mcm nak amik gambar plaknye dia ... padehal nak tayang kat affiz n samsul lah tuh ...

-: Sebelum balik pose kejap kt Sg Congkak :-


-: Kt Empangan Semenyih :-

Aku rasa bahagia sgt bila bersama dgn dia .. tp tulah aku baru jer dpt email dr z coz aku tanya pendapat dia ttg affiz ... so dia komen, affiz nampk macam budak lagi n tak matured lagik ... dia cakap lagi yg aku bleh dapat yg lebih baik dari affiz ... tp klau betul Allah nak jodohkan aku dgn dia .. x ke mane ... tetiba aku teringat plak masa 6 thn yg lepas ... aku ade berkenalan dgn guy ni, dan aku kenalkan kat member aku mase study kat EDI, dia pon pernah cakap yg aku bleh dpt yg lebih baik dari guy tuh .. tp skrg guy tu pon dh kawin n aku plaknye masih mcm ni lagik ... betul ke aku bleh dapat yg terbaik dr lelaki sebelum ni ...??



♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen Corat Coret Acik Wawa ♥

2 comments:

GunBlade said...

awak jangan pk sangat mende2 yang tak pasti tuh.. pk sehebat mane pon bukannyer awak bole tau masa depan awak...

orang cume bole bagi pendapat, tapi awak kene ingat, takde saper bole faham awak, dorang bukannyer ader kat tempat awak...

hargailah affiz baik2... maybe dier tak mature lagi, tapi definisi matang bagi seseorang tuh mngkin berbeza...

Anonymous said...

ajal, maut dan jodoh pertemuan di tangan Allah s.w.t andai kata awak bahagia bersama si dia alhamdulillah...ada persefahaman, tolak ansur, and most importantly kene jujur antara satu sama lain...jgn fikirkan sgt kata2 org yg sememangnya x tau isi hati budi awak dan dia...

ikhlas,

chikenit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Fully Design By Cik Rose Cute | For ADEK M@NJA 2013 ©| Best View: Google Chrome