December 13, 2008

❤ Celebrate My Beshday

Sabtu pada minggu yg lepas aku bersama affiz g celebrate my beshday di KFC Banting ... walaupon lambat celebrate tp aku rase happy sgt bile di sambut bersama insan tersayang ... thanx awak ....

Dan teruja bila affiz cakap ... ni dialog antara kami ler ...
Affiz : saye x tau nak belikan hadiah awk ape ... nnt awk nak beli pe je saye belikan ye syg ...?
Me : hrmmm ... betul ker ...? budget berape ...?
Affiz : hrmmmm ... dlm RM ---.-- terpulanglah kat awk nak beli ape termasuk KFC tau ...
Me : ok lah ... ( dalam pale otak terbayang Music Box ) kiter g Carine Chia yer

Affiz : ok ....
Biler dh sampai Carine Chia ...
Me : Awk , sy nak music box tu yg mcm citer korea 'My Girl' dah lame teringin nk music box tuh ...

Affuz : haaa amik lah yg mane satu awk nak ...
Me : Ala ... awk pilihkan lah ...
Pastu aku pon pilih mashimaro tu tp mcm sedih je couple tuh ...
Affiz : Macam sedih jer tgk patung tuh ... pilih yg ni jer lah ..

Me : Ok ok sy pilih yg ni jer lah ...cantik, pandai awk pilih --> ( sj amik ati ) ... hrmmm ... ala baru RM 29.90 ..
Affiz : Awk beli lah yg lain pulak ..

Me : Ok , sy nk teddy bear lah ..

Affiz : Ok gak tuh ...

Me : Ala takde yg berkenanlh semuanye mcm biase ajer ... haaa... yg ni lah awk yg besar ni baru puas peluk kan ...
Affiz : berape hargenye ...

Me : hrmmm ... RM 189.9

Affiz : Ala yg dh terlebih budget lh syg.. cam ni lh sy janji thn depan beshday awk sy belikan yer ...?

Me : Yer lah yer lah janji tau ...?

pastu aku pon cari lagi baby doll ... than ternampak patung nih

Me : hahaha kelakar lah patung nih ... syg sy nk yg ni jer lah ... cantik kan ...?

Affiz : ok lah amik yg ni aje klau awk dh ske ....
than bile dh letak kat kaunter ...

Affiz : awk x nak beli purse ker ...?

Me : ok gak awk pilih kan je lah ... sy tak kisah pon ... mane2 yg awk pilih sy terima...

Bile dh membeli tu kami pergi pula Bee's Cake ... ingat nk beli yg kek potong tu utk mkn 2 org ...so aku pun pilih coffee Cake n American Choclate .... Kemudian pergi pula KFC 2 tingkat di seberang Bee's Cake nih ...

Bila dh selesai membeli 2 set Snake Plate ... kami pon park dekat tingkat atas coz x rmi sangat orang ... than hubby nyanyi ...

Affiz : hepy besday 2 u ... hepy besday 2 u ... hepy besday 2 u my sweet wawa ... hepy besday 2 u ...

So touch ....

Me : TQ sayang ... sy happy sgt malam nih ... :-)


♥Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen Corat Coret Acik Wawa ♥

3 comments:

orangjahat said...

assalamu'alaikum..

apsal awak letak alamat syi'ah kat link awak?

awak berpegang kepada taklik ajaran syi'ah ker?

-ahmad justin-

.:: Affiz & Wawa ::. said...

sy hanya bc kisah nabi n rasul di dalam web tuh ....
link hanya utk bc kisah tu

orangjahat said...

tapi cerita daripada sudut pandangan ajaran Syi'ah boleh diterima pakai ker?

para sahabat Rasulullah s.a.w. pon dorang declare kafir tau...

kan banyak website daripada ahli sunnah wal jamaah yang menceritakan tentang para Rasul, kenapa pilih website daripada ajaran Syi'ah yang boleh diragui kesahihannya?

lainlah kalau awak berpegang kepada ajaran Syi'ah, kalau ini kesnya, saya tarak hal.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Fully Design By Cik Rose Cute | For ADEK M@NJA 2013 ©| Best View: Google Chrome